Over mij

Mijn naam is Helga Zöllner, ik ben 60 jaar en woon in Gennep (Noord Limburg). Na mijn studie aan het conservatorium heb  ik 20 jaar als musicus gewerkt. 
In 2009 heb ik de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening cum laude afgerond en heb ik tot begin 2019 als sociotherapeute gewerkt.  In deze 10  jaar heb ik veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen met allerlei problematiek. Tevens maakte ik deel uit van het team dat het verwerkingsproces begeleidt van collega’s die binnen het werkveld een ernstig incident hebben meegemaakt. Vanaf maart 2019 ben ik Dienstverlenings Coördinator bij “Dichterbij”, een organisatie waar mensen met een verstandelijke beperking zorg en (woon)begeleiding krijgen. 
Tevens maak ik binnen Dichterbij deel uit van het team Medewerkers Vertrouwenspersonen.

Sinds medio 2017 ben ik ReAttach therapeute.
Eind 2018 heb ik de coachopleiding “Non-duale coaching en therapy” bij
Art of Life afgerond.


Enkele trefwoorden:
Verbindend, empatisch, transparant, een groot hart, besluitvaardig, positief, humor, sensitief, open minded, ga uit van “wat kan er wel”.

Tijdens de sessies geef ik je de professionele begeleiding die je nodig hebt. Ik vind het belangrijk dat deze begeleiding goed afgestemd is op jouw wens en behoefte.
Hierdoor ontstaat er een veilig en open klimaat waarin je de ruimte krijgt om datgene te onderzoeken wat nodig is.  Ik kan je helpen contact te maken met dat wat je wilt en met wie je in essentie bent.
De sessies geef ik bij mij thuis, en de coaching kan ook via Skype plaatsvinden.                                   


                                  Helga Zöllner