Over mij


Mijn naam is Helga Zöllner, ik ben 62 jaar en woon sinds begin 2022 in Frankrijk, in de Morvan, gemeente Villapourçon. 
Na mijn studie aan het conservatorium heb ik 25 jaar als orkestmusicus en viooldocente gewerkt. 
In 2009 heb ik de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening cum laude afgerond en heb ik tot begin 2019 als sociotherapeute gewerkt.  In deze 10  jaar heb ik veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen met allerlei problematiek. Tevens maakte ik deel uit van het team dat het verwerkingsproces begeleidt van collega’s die binnen het werkveld een ernstig incident hebben meegemaakt. 
Vanaf maart 2019 was ik coördinator bij “Dichterbij”, een organisatie waar mensen met een verstandelijke beperking zorg en (woon)begeleiding krijgen. Tevens maakte ik binnen deze organisatie deel uit van het team Medewerkers Vertrouwenspersonen.

Sinds medio 2017 ben ik ReAttach therapeute.
Eind 2018 heb ik de coachopleiding “Non-duale coaching en therapie” bij
Art of Life afgerond.


Enkele trefwoorden:
Verbindend, empatisch, transparant, een groot hart, besluitvaardig, positief, humor, sensitief, open minded, ga uit van “wat kan er wel”.

Tijdens de sessies geef ik je de professionele begeleiding die je nodig hebt. Ik vind het belangrijk dat deze begeleiding goed afgestemd is op jouw wens en behoefte.
Hierdoor ontstaat er een veilig en open klimaat waarin je de ruimte krijgt om datgene te onderzoeken wat nodig is. Ik kan je helpen contact te maken met dat wat je wilt en met wie je in essentie bent.


                                   


                                  Helga Zöllner